survival arnhem

Aanmelding Proeftraining volwassenen

Ben je een ervaren survivalrunner (= je hebt getraind bij een survivalruntrainingsgroep, meerdere survivalruns gelopen en kan veilig een swing-over) dan kan je op een woensdagavond je 2 introductietrainingen volgen. Heb je geen ervaring met survivalrun dan dien je eerst de gezamelijke introductietraining (1x per maand, zie onder) te volgen, vervolgens kan je 2x op een reguliere woensdagavond meedoen. Aanmelden via onderstaand formulier - minimaal 2 dagen vooraf - is verplicht. Wacht tot je van ons bevestiging gekregen hebt. Zonder aanmelding en bevestiging kan je niet deelnemen.

Inhoud van de introductietrainingen

In maximaal 1,5 uur behandelen we de meest voorkomende (touw)technieken en combinatiehindernissen. Maar ook leggen we je de veiligheidsregels uit. We sluiten af met een leuk circuitje, of je volgt zelfs al een deel van de reguliere training, zodat je een goede indruk hebt van survivalrun.

Data introductie trainingen (bij geen / weinig ervaring)

Donderdag 13 juni 19:00 - 20:30u
Dinsdag 9 juli 19:00 - 20:30u
Donderdag 8 augustus 19:00 - 20:30u

Aanmelden is verplicht, uiterlijk 2 dagen van te voren. (ook de tweede keer aanmelden is verplicht, vul het formulier even opnieuw in).

  1. Vraag een aspirant-lidmaatschap aan bij de Survivalrun Bond Nederland, i.v.m. de verzekering. Klik HIER voor de het afsluiten van het lidmaatschap (kosten 5 euro). Laat de verzekering ingaan op de dag van de eerste training.
  2. Per e-mail krijg je direct de bevestiging met lidmaatschapsnummer, vul dit hieronder in (dit lidmaatschap is 6 weken geldig, volg je trainingen dus binnen die 6 weken). Ben je al lid van de SBN, vul je eigen  lidmaatschapsnummer in.
  3. Vul hieronder je eigen gegevens in.
  4. Wacht op bevestiging van ons. Je kan pas komen als je bevestiging van de datum per e-mail gehad hebt.
  5. Meld je op onze locatie bij de trainer op de afgesproken datum en tijdstip. Have fun !
 

Inschrijfformulier Introductie training Volwassenen

Let op! Voordat je jezelf inschrijft, dien je eerst een Aspirant-lidmaatschap aan te vragen bij de Survivalbond. Zonder een geldig lidmaatschapsnummer wordt de aanmelding niet meegenomen!

Aspirant-lidmaatschap aanvragen

(*) = verplicht veld
Geen geldig nummer ingevoerd!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vul als noodtelefoonnummer niet het zelfde nummer als hierboven in, maar
een nummer van een persoon die wij in geval van nood kunnen benaderen!!!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact Buitensportlocatie

Kerkstraat 5
6661 NS Elst
Tel: 06 - 42221501

Sponsors/Partners

runnersworld arnhem logo